Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с хидравликата на волана при 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    Сега гледах клипа,който си дал...ами това си е характерния звук за проблем с/в казанчето ...гледал ли си какво се случва в казанчето ? при въртене на волана ? ,би трябвало да ври и пребъква доста.

Вече ако всичко това се получава и на изгасен мотор ,става интересно
    А колеги как въртите този волан на изгасен двигател На тези 1.6 тона без хидравлика е супер невъзможно да се върти волана

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Comment

• Първоначално публикувано от Grishata Покажи съобщение
      А колеги как въртите този волан на изгасен двигател На тези 1.6 тона без хидравлика е супер невъзможно да се върти волана

Бе и аз не знам как, но човека така твърди...сега зимата е възможно или поне докато имаше сняг.
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
        Сега гледах клипа,който си дал...ами това си е характерния звук за проблем с/в казанчето ...гледал ли си какво се случва в казанчето ? при въртене на волана ? ,би трябвало да ври и пребъква доста.
        Вече ако всичко това се получава и на изгасен мотор ,става интересно
        Гледал съм го и не ври. Волана го въртя трудно на място, но ми се е наложило за да разбера дали го прави на място. Интересно е, че когато изстине нито скърца нито вие ....

Comment

• Първоначално публикувано от Grishata Покажи съобщение

Чак пък трудно, върти си се.. явно не закусвате сутрин достатъчно
          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q-tronic

Comment

• Не е добра идея да се върти волана без хидравлика намясто. Усилието върху кормилния прът е сериозно и има опасност да се повреди разпределителя.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Здравейте, в събота си смених казанчето с чисто ново (мога да кача снимка ) и скърцането след интензивно каране си остана. Проблема е установен, оказва се шарнира на долния носач, който е на по-малко от година. Явно не е смазан добре и втулката когато загрее от въртенето се получава този шум. Носача ще бъде подменен и ще кажа как е през тази седмица. Този ще му пускам рекламация.

Comment

Working...
              X